打印 上一主題 下一主題
收起左側

[活動] BBQ@ nakuz rs版

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

To be honest , that's a joke
u should really stfu and stay at your house                                            

wootttttttttt,, noob gay partner came, u **ing gays noobs, u2 stay at home and suck each other.... u no wat la lolllllllllllllllll

**ing gays noobs. Thats not ur **ing biz, stfu!!!!!!!!!!!!(chow gau chai)

評分

參與人數 1樂點 -20 收起 理由
*Ah_馳 -20 呃post

查看全部評分

回復 支持 反對

原帖由 Lazy基" 於 5-7-2008 09:41 發表

To be honest , that's a joke
u should really stfu and stay at your house

Just  ignore him
That's it
need not fussing wif this childish wretch

the moderator would perform duties to ko him

回復 支持 反對

狗狗,你諗住幾時買野食?
去到先買?早d入去買?
物價上漲,$60-$80都未必夠喎。

又係石澳?第三次攪都係石澳?
咁又係...筲箕灣野方便
有咩去MSN傾,我好少上樂古。
回復 支持 反對

原帖由 banok 於 6/7/2008 04:06 AM 發表
去到先買?早d入去買?

我很少見他 online msn[[bao_37]]

想找找他也不行哦[[bao_27]]
回復 支持 反對

原帖由 [H]henryX 於 4-7-2008 03:26 PM 發表
暫時參加的人大多甚至是全部都是認識已久的老朋友, 似乎會給其他user 一個印象: 小圈子. 去了BBQ 後會不會搭不了口, 或被人們忽略呢? 上面自己都說到:

那對部分新參加者更難有話題吧?

只是我的一點點看法及 ...

回應番你既疑惑先~
其實你有無諗過,點解一個小圈子會出post叫人join既呢?
如果我地玩小圈子,可以私底下約人出黎^^"
(威面=.=,amy,jing,hei我對他們認識不深,並不是老朋友)

會員moz6779提到,不提倡在活動中討論runescape
我個人認為是對的
點解你會玩online game? 個人原因係想認識多點朋友
係遊戲世界,我都會多d同fds討論下近期生活
如果係現實生活中,再以討論遊戲為中心
我覺得是有點沉迷
個game平時玩個陣都講夠吧~

或者咁講,到時要討論rs先搭到咀,做人都幾辛苦=.=
放心啦,我地會儘量令每位參加者都有機會參與~哈^^
回復 支持 反對

如果需要搵人買野, 可以通知我, 因為有可能我星期六晚會去左我媽咪屋企先 (柴灣),
若果要我幫手的話 pm 我或者 msn 我啦~!!![[m743]]
回復 支持 反對

原帖由 banok 於 6-7-2008 04:06 AM 發表
去到先買?早d入去買?

因為去石澳唔使諗xD

火火講得岩,我msn壞壞地..
不如係sms傾? 我都係用3台的!
回復 支持 反對

原帖由 *Ah_馳 於 6-7-2008 18:52 發表

因為去石澳唔使諗xD

火火講得岩,我msn壞壞地..
不如係sms傾? 我都係用3台的!

野食就應該係出面買
野飲入到去大把便宜野
回復 支持 反對

唔係member去唔去得...
又怕比人串我唔係member.. -V-
回復 支持 反對